PODRŽITE NAS

Doniranje novca za rad Centra za istraživačko novinarstvo (CIN) u Sarajevu je od velike važnosti za naš uspješan dalji rad.

Kao jedan od rijetkih potpuno nezavisnih medija u Bosni i Hercegovini, CIN je posvećen zadatku da političare i moćne biznismene drži odgovornim za ono što čine. Želimo da znate šta zaista rade institucije koje upravljaju vašim životima. Dajemo najbitnije informacije o korupciji, kriminalu, ekonomiji, kvalitetu hrane, stanju u oblasti zdravstva, obrazovanja, zapošljavanja, kao i o političkim zbivanjima. Ovo radimo precizno i nepristrasno, bez oslanjanja na glasine.

Redovno i detaljno analiziramo budžete, izvještaje i ugovore i borimo se da ljude na rukovodećim pozicijama primoramo na objašnjenja.

Hvala što ste odlučili podržati CIN i naš cilj da nastavimo sa pisanjem kvalitetnih priča o onim temama koje najviše dotiču ljude. Zahvalni smo na svakoj donaciji.

CIN je osnovan 2004. godine novcem USAID-a. Od tada se finansira grantovima privatnih fondacija te američkih i evropskih državnih institucija. Ne prihvatamo novac političkih stranaka ili bilo kojeg donatora koji postavlja uvjete za svoju donaciju. Želimo vašu podršku.

Donirajte CIN-u i pomozite novoj generaciji novinara da nastavi tradiciju izvrsnog istraživačkog novinarstva u ime vas – u ime javnosti. Niže su navedeni načini na koje nam možete uplatiti novac.

Ukoliko imate bilo kakve nejasnoće i pitanje, ili želite donaciju realizirati na neki drugi način, molimo Vas da pošaljete e-mail: info@cin.ba.

Uplate iz Bih

Ukoliko želite uplatiti donaciju iz BiH putem obične bankovne uplatnice ili putem online/internet bankarstva, molimo Vas da koristite ove podatke.

PRIMALAC: Centar za istraživačko novinarstvo
ADRESA: Gabrielle Moreno Locateli 11, 71000 Sarajevo
SVRHA: Donacija
BROJ RAČUNA: 3387302200321323

Uplate iz Inostranstva

Ukoliko sa inostranog računa želite putem klasične transakcije uplatiti donaciju, koristite dolje navedene podatke.

BENEFICIARY: Centar za istraživačko novinarstvo (CIN)
BENEFICIARY BANK: UNICREDIT BANK DD Mostar,
Kardinala Stepinca bb,
88000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
IBAN: BA393387304800323679
SWIFT: UNCRBA22

Uplate putem paypal-a

Ukoliko želite donirati novac putem PayPal servisa, to možete učiniti klikom na dugme ispod.

USD